Fri frakt

över 800 kr

Möhippa Dekoration

Har du en väninna som ska gifta sig snart? Innan dess behöver hon uppleva den bästa dagen i hennes liv - tillsammans med sina väninnor. Hon ska få vara med om en så kallad möhippa - som vanligtvis äger rum ca 1 månad innan bröllopet. Glöm inte att planera allt i god tid med dekorationer, aktiviteter och allt vad en möhippa innebär. 

Dekorationer till möhippa

Vi har produkter och dekorationer till den blivande bruden och till bästa vännerna för att få till en festlig möhippa. Varför inte en söt sash med texten "bride to be" eller ett par roliga glasögon, samt lyxiga pappersmuggar, papptallrikar, konfetti och mycket mycket annat. Vi har även ett stort sortiment av festliga ballonger för er som gillar att festa till det lite extra. 

Köp din dekoration till möhippan hos oss

När aktiviteter för brudens möhippa är spikade och bestämda är det dags att tänka på detaljerna, alltså dekorationerna. Det finns mycket man kan göra när det kommer till dekorationer för en möhippa, allt från rätt färgtema till vad som passar till de bestämda aktiviteterna. Vilken är hennes favoritfärg? Vad hade hon mest blivit glad och överraskad av? Tänk noga, och välj rätt så att det blir en möhippa som bruden kommer att bära med sig livet ut. 

Har ni fixat dekorationerna än? Om inte, så hjälper vi gärna till! Det är bara att välja och vraka bland vårt utbud här nedan. Vi har alltid fri frakt om ni handlar för över 800 kronor, säker betalning med Klarna och leveranstid inom 1-3 dagar. Har ni några frågor om produkterna så tveka inte på att ta kontakt med oss!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen