Fri frakt

över 800 kr

Sifferballonger

Ballonger har en fantastisk förmåga att göra vilken tillställning som helst lite mer festlig. Det är ett enkelt och smidigt sätt att lyxa till kalas och skapa en härlig stämning. Vi erbjuder högkvalitativa folieballonger i alla siffror som du kan tänkas behöva. De kommer i läckra färger som guld och silver och även i mer traditionella färger som blå och rosa. 

Ballongsiffror passar till alla tillfällen. De är givna till födelsedagsfesten och även till nyår där du kan ringa in det nya året med årtalet i siffror på väggen, eller varför inte talet ”666” till Halloweenfesten? Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

 

Sifferballonger för alla tillfällen 

Sifferballonger i folie blir ungefär 86 cm höga när de är uppblåsta och kan placeras på flera olika platser i ditt hem. Placera dem i entrén eller på ytterdörren som ett härligt välkomnande för gästerna. Häng upp dem som en snygg dekoration på väggen eller från taket eller placera dem kanske direkt på bordet med hjälp av kort snöre och ballongvikt. 

Sifferballonger med helium i kan också sväva fint. Med snöre och ballongvikt kan de placeras utomhus, utan risk för att de flyger iväg helt. Självklart kan du också fylla sifferballonger med luft om så önskas.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen