Fri frakt

över 800 kr

Ballongbuketter

Dags för fest? Här hittar du ballongbuketter för alla tillfällen oavsett om det är en baby shower, möhippa, födelsedagsfest för nära och kära eller för att fira en nybliven student. Ballonger är en näst intill obligatorisk dekoration vid festliga tillställningar och kan uppskattas mycket av både barn och vuxna.

Vi erbjuder flertalet ballongbuketter i stilrena färger såsom guld, roseguld, vit och svart. Dessa gör sig väldigt fint vid födelsedagsfesten och studentfesten eller för vilket tillfälle som helst. Det finns många anledningar till att fira i livet. Passa på att lyxa till det med en ballongbukett vid tjejmiddagen eller kanske för att fira ett nytt jobb och befordran.

 

Ballongbuketter för alla tillfällen

Önskar du en ballongdekoration för mer specifika tillfällen har vi bland annat våra ballongbuketter med stjärnformade ballonger och sifferballonger för födelsedagsfesten, eller varför inte en ballongbukett med ballonger i flera olika färger?

För baby shower och dop finner du rosa, blå och olikfärgade ballonger med text samt ballonger i form av en baby eller krona för din prins eller prinsessa. Till möhippan har vi flerpack hjärtformade ballonger med text som är helt perfekta för att fira kärleken.

Ballongerna är gjorda av latex eller folie. Flera av ballongbuketterna kommer med matchande snören och ballongvikt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen