Fri frakt

över 500 kr

 

VILLKOR OCH INFO

Hos 4yourparty shoppar du tryggt & enkelt!

Vi har inget minsta orderväde och du kan själv välja hur du vill lägga upp din betalning tack vare vår samarbetspartner Klarna.

 

 

Enhetsfrakt 59 kronor

Fri frakt på alla köp över 500 kronor

Du har din order inom ca 1-3 vardagar

Alltid 2 veckors öppet köp

Kundtjänst! Svar på dina frågor på telefon & e-post

 

Hittar du inte exakt vad du söker?!

Kontakta oss på info@4yourparty.se så gör vi allt vi kan för att hitta det du söker hos någon av våra leverantörer!

 

 

ÖPPET KÖP

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan (enligt distansavtalslagen).

Öppet köp gäller enligt ovan nämda lag endast om varan och dess orginalförpackning kan återlämnas i oförändrat skick. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar förutsatt att varan kräver detta. Varan får dock ej vara använd förutom detta. Vill du utnyttja öppet köp skall detta ske inom 14 dagar och varan ska sändas tillbaka i komplett skick, i orginalförpackning med en anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Om du vill göra en retur så kontaktar du oss på order@4yourparty.se och uppger namn och ordernummer så mejlar vi ut en retursedel till dej som kan skrivas ut och fästas på ditt paket. Returfrakten kostar 49 SEK och glöm inte att bifoga ditt returkort som följde med din order tillsammans med din retur så vi kan identifiera avsändaren!

 

LEVERANS

Normal leveranstid är ca 2 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning.

Alla våra varor levereras av Postnord för snabba, trygga och säkra leveranser. Varorna levereras antingen direkt till din brevlåda eller till närmaste postombud.

 

FRAKTKOSTNAD

Enhetsfrakt 49 kronor. Fri frakt på alla beställningar över 800 kronor. Vi har inget minsta ordervärde- Alla ordrar är hjärtligt välkomna hos oss!

 

BETALNING

Betalning sker via vår samarbetspartner Klarna. Vi använder oss av Klarna checkout, en snabbkassa som underlättar ditt köp! Har du frågor om din faktura? Vänligen kontakta Klarnas support på 08-12012010.

 

Enkelt- Handla med personnumret

Med Klarna slipper du krångliga formulär, långa kortnummer och bankdosor. Istället behöver du bara uppge ditt personnummer i vår kassa. En snabb kontroll på cirka en sekund görs då för att säkerställa dina personuppgifter och godkänna ditt köp.

 

Tryggt- Betala efter leverans

När ditt köp har godkänts sänder vi dina varor till dej. När du fått hem din beställning får du även en faktura skickad till dej via e-post.

 

Bekvämt- Alltid 14 dagars betaltid

Väljer du att betala via faktura har du alltid 14 dagar på dej att ta emot och titta på dina varor innan betalning.

 

Flexibelt-Delbetala din faktura

Vill du delbetala ditt köp behöver du bara hålla utkik efter raden "Betala lägst" som du finner på fakturan. Där ser du summan som lägst behöver betalas om du vill göra om ditt köp till delbetalning.

 

REKLAMATION

Vi kontrollerar alltid våra varor noga när vi får dom från våra leverantörer samt innan vi skickar dem till dej som kund. Skulle du få en trasig produkt så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv felet. Är en produkt skadad alternativt ej håller måttet vid användning och en reklamation ska göras är du välkommen att kontakta oss på info@4yourpart.se med ditt ordernummer samt bifoga bild på den skadade produkten där det framgår vad som är fel, så kan vi enkelt handera din reklamation på bästa sätt.

Vi följer konsumentköpslagen där reklamationsrätten är 3 år. Under de första 6 månaderna ligger bevisbördan på säljaren(bevisa ursprungligt fel), därefter har köparen bevisbördan (bevisa ursprungligt fel).

Vid reklamation uppger du ordernummer samt fel/skada på prudukten. Vid en eventuell retur är det viktigt att varan förpackas på ett sätt att den inte riskerar att skadas. Vi kontrollerar alla returerade prudukter noga och vid ett giltigt returärende står vi för frakten.

Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklammationsnämndens rekomendationer.

4yourparty.se förbehåller sej rätten att ersätta defekt vara med en likvärdig i de fall idendisk vara inte finns tillgänglig.

Vid en reklamation där kund inte begär ny vara ska 4yourpaty.se återbetala ordersumman eller makulera fakturan inom 30 dagar från det datum som den returnerade varan mottagits.

 

OUTLÖST FÖRSÄNDELSE

För försändelse som ej löses ut varpå paketet går i retur till 4yourparty, debiteras en avgift om 300 kronor för att täcka våra kostnader för returfrakt och administration. Observera att om du ångrat ditt köp och vill returnera ditt paket, måste det kvitteras ut hos ombud och skickas tillbaka det till oss.

OBS! Paketet måste hämtas på servicestället inom 14 dagar, annars returneras det!

Allt enligt Postnords regler.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen