Fri frakt

över 800 kr

Studentdukning

Under studenten sker olika processer. Men allt som oftast avslutas det med en studentfest där det ska vara fräscht, färdigdukat och god mat! Och glöm inte, det är du – och inte hen som tar studenten som ska se till att dukningen och alla pusselbitar ska falla på plats. Du ska med andra ord se till att den glädjefulla studentdagen avslutas på bästa möjliga sätt.

Välj rätt dekorationer för studentdukning

När det vankas studentfest så tänker nog de flesta på den blå-gula färgen som syns i alla möjliga affärer. Det är standardfärgerna för studenten, men det är fritt fram att välja önskad färg. Har du en känsla för dekoration så kan du säkert vaska fram något med en trevlig kontrast. Utöver de vanliga färgerna har vi bland annat artiklar i rosa, guld, silver med mera. Låt fantasin flöda! Poängen är att personen som ska ta studenten ska känna sig älskvärd och njuta av stunden.

Köp din studentdukning hos oss

Dags att göra studentfesten till ett minne för livet? Hos oss hittar du produkter som servetter, bestick, pappersmuggar och mycket mer. Beställ det som du tror passar allra bäst till ett studentfirande. Se bland utbudet längre ner.

Vi har alltid fri frakt om ni handlar för över 800 kronor, säker betalning med Klarna och leveranstid inom 1-3 dagar.

Har ni några frågor om produkterna så tveka inte på att ta kontakt med oss!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen