Fri frakt

över 800 kr

Studentballonger

Vad vore ett studentfirande utan ballonger? Vi har genom alla år vant oss att fira studenten med en ordentlig fest – och förstås studentballonger. Vem är näst på tur? Planera ditt firande i god tid så att du kan överraska dina nära och kära som äntligen ska ta studenten i år.

Dekorera dina studentballonger

Studenten är inte varje dag, därför är det inget läge att snåla på att göra det lite mer personligt och unikt. Dekorera dina studentballonger och infria lyckan hos hen som tar studenten. Skriv hens namn eller ålder på student ballongerna – eller varför inte visa upp din kärlek för personen genom att skriva dit ett hjärta. Det är helt enkelt fritt fram, du bestämmer och väljer det som du tycker och tror passar allra bäst.

Köp dina studentballonger hos oss

Har det äntligen blivit dags för ett studentfirande? Hos oss hittar du olika varianter av studentballonger, allt från latexballonger till heliumballonger. Det stora utbudet kan du ta del av längre ner på sidan. Vi har alltid fri frakt om ni handlar för över 800 kronor, säker betalning med Klarna och leveranstid inom 1-3 dagar.

Har ni några frågor om produkterna så tveka inte på att ta kontakt med oss!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen