Fri frakt

över 800 kr

Dekorationer & Pynt till Baby Shower

Baby shower blir allt mer vanligt och populärt i Sverige. Nuförtiden vill vi gärna överraska en mamma med en ordentlig baby shower med trevliga dekorationer. Mamman brukar även planera baby showern på egen hand, med dekorationer och pynt som hon älskar. Dekorationer och baby shower går alltid ihop - för vad vore egentligen bebisens första kalas utan snygga dekorationer? Det finns massvis med olika färger och tillbehör som du kan para ihop så får du till en fantastisk tillställning på baby showern.

Välj rätt dekorationer till Baby Shower

Att välja dekorationer till baby showern kan vara både roligt och svårt. Det mest vanliga är att antingen köra med blå eller rosa färg, dock finns det även andra teman att välja mellan. Alternativen är alltså många, och det gäller att pricka rätt. Om baby showern är menad för en pojke, kan exempelvis blått och silver vara en fin kombination. För en flicka kan guld och rosa bli ett väldigt lyckat val. Den personliga touchen på baby showern är av större vikt - förbered gärna några roliga aktiviteter utöver alla fina dekorationer och pynt. Med hjälp av vårt stora utbud så lär du garanterat hitta rätt tema till slut - och skapa en oförglömlig baby shower!

Köp dekorationer till Baby Shower hos oss

Är det snart dags för utökning i familjen eller känner du någon som snart ska få barn och behöver en bra present att komma med? Då har du hittat rätt! Vi har ett väldigt brett utbud av festliga dekorationerna för babyshowern! 

Vi har alla dekorationer och presenter som kan tänkas ha till en babyshower. Varför inte söta ballonger med "it's a girl" eller "it's a boy", rosa eller blå konfettimix för att liva upp stämningen eller små söta snuttefiltar från Jellycat? Finns i kanin, enhörning eller hundvalp som är väldigt uppskattade att ge bort i present till den efterlängtade bebisen eller en söt liten elefant som man kan hänga på barnvagnen. Vi har även produkter från välkända Jabadabado som är giftfria och säkra till den babyn. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen